Бесплатан базен за све мионичке пензионере

bazen

Сви мионички пензионери имаће бесплатан улаз на базене Спортског центра „Мионица“ у селу Мионица током читаве сезоне. Одлуку о бесплатном коришћењу базена донео је председник општине Бобан Јанковић, а пензионерима ће за улаз бити довољна само пензионерска картица.

- Наша је обавеза да мислимо на све наше грађане. А ово је мали знак пажње за наше пензионере. Трудимо се да им улепшамо пензионерске дане. Чинимо све како би живот Мионичана био бољи. Настављамо да решавамо многа важна питања за све грађане наше општине. У току су радови на изградњи канализационе мреже, водоводне мреже, трибина, санирања путних праваца. Стално смо на терену, обилазимо грађане и ослушкујемо шта је потребно урадити. Поносни смо што се Мионица развија –  рекао је Јанковић.

Поред пензионера, сви мионички основци могу бесплатно да користе базене, а за све осмаке обезбеђена је бесплатна припремна настава за полагање завршних испита.

- Улагање у децу значи улагање у будућност. Захваљујући подршци Владе Републике Србије, у обнову школа инвестирали смо преко 370 милиона динара.  Од када сам преузео дужност председника општине Мионица заједно са својим тимом радим на томе да мионичким ученицима обезбедимо најбоље услове за образовање и рекреацију - додао је Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту