Бесплатне књиге за све мионичке прваке

 buduci prvaci sa predsednikom opstine bobanom jankovicem 1

Свим првацима општина Мионица  обезбедила je бесплатне уџбенике. Уписано је 92 првака до сада, а могуће је да ће се број повећати до почетка школске године.

На иницијативу председника Бобана Јанковића, бесплатна подела уџбеника за прваке у мионичкој општини започела је 2017. године. Ова пракса настављена је и ове године, када ће мионички прваци по седми пут за редом добити бесплатне уџбенике.

 buduci prvaci sa predsednikom opstine bobanom jankovicem 2

И ове године сваки првак у нашој општини добиће бесплатне књиге. Ова иницијатива има за циљ да смањи финансијско оптерећење родитеља и да омогући сваком детету прави почетак у школском образовању. Мионица је наша велика подршка, а ми ћемо наставити да се боримо за сваког човека, од малишана до пензионера – рекао је Јанковић

Јанковић је додао да је захваљујући срествима Владе Републике Србије у реконструкције мионичих школа уложено је преко 360 милиона динара.

buduci prvaci sa predsednikom opstine bobanom jankovicem 3 

Oпштина Мионица је за више од 800 мионичких основаца обезбедила и бесплатан улаз на базене Спортског центра „Мионица“ у селу Мионица. Преко општинског Центра за развој и образовање, ученици мионичких школа су у могућности да похађају бесплатно часове глуме, плеса, језика, програмирања и друго.

 

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту