Стиже вода у Горњи Мушић

jankovic sa mestanima

Мештани Горњег Мушића по први пут ће добити пијаћу воду на својим чесмама. У наредних десет дана биће завршени радови у једном делу када ће 60 домаћинстава добити воду, а потом се настављају и у остатку села. Овај пројекат је заједнички подухват општине и грађана, а локална самопуправа издвојила је 32 милиона динара за решавање проблема водоснабдевања у Горњем Мушићу и Тодорин Долу.

jankovic sa mestanima u gornjem musicu
Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је радове и том приликом разговарао са мештанима о унапређењу услова живота кроз изградњу водовода и даљим плановима за развој општине и мионичких села.

jankovic u gornjem musicu
- Пуно ми је срце када видим задовољна лица својих суграђана. То је потврда да све што радимо има смисла. Након низа обећања која су добијали деценијама, коначно ћемо решити проблем. Поносан сам на заједнички рад општине и грађана – рекао је Јанковић и додао да ће пројекат Кључких врела који је у току решити проблеме водоснабдевања у још десет села, као и да су воду по први пут прошле године добили мештани Ђуђревца, Шушеоке, Клашнић и Санковића.

 
У мионичком селу Кључ почела је изградња водоводног система Кључка врела вредног око 130 милиона динара чиме ће се значајно унапредити водснабдевање у десет мионичких села. Овај пројекат финансира општина, а  у Ђурђевцу, Шушеоци, Клашнићу, Радобићу, Санковићу, Рајковићу, Робајама и Кључу биће у великој мери побољшан квалитет водоснабдевања, док ће у Голупцу и Осеченици систем бити знатно растерећен са већим количинама воде, а за реконструкцију водоводног система Котлине-Рајковић, уз помоћ Владе Републике Србије издвојено је близу 20 милиона динара.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту