Мионица шаље вуковце на летовање

zajednicka fotografija

Најбољи ученици из мионичких школа одлазе десет дана на море у Црну Гору о трошку општине. Локална самоуправа и ове године бесплатним летовањем наградиће осам вуковаца за постигнуте успешне резултате током школовања. У Основној школи „Милан Ракић“ из Мионице за ђака генерације проглашена је Николина Митровић, а у Основној школи „Војвода Живојин Мишић“ из Рајковића Наталија Јаковљевић, док су Вукашин Перић, Марија Ђосић, Никола Секулић, Алекса Живковић и Марија Марковић носици Вукове дипломе, а Никола Секулић и спортиста генерације. За ученика генерације из Средње школе „Мионица“ проглашена је Тања Станојевић, туристички техничар.

os milan rakic

Вуковце је примио председник општине Мионица Бобан Јанковић и том приликом истакао да је Мионица поносна на најбоље ђаке.

Желим вам да наставите да нижете успехе и да будете вредни и одговорни као и до сада. Будите поносни на себе и верујте у себе, поштујте родитеље и наставнике који су једним делом заслужни за ваше успехе. Мионица је ваша породица, ваша кућа, а ми ћемо вас ове године наградити бесплатним летовањем за постигнуте изванредне успехе. Поносни смо на вас, и где год били, добро запамтите где сте направили ваше прве кораке и успехе – поручио је Јанковић вуковцима.

os vojvoda zivojin misica

Сви мионички основци ове сезоне имају право на бесплатан боравак на базеним СЦ „Мионица“, а сви мионички ђаци су у прилици да бесплатно похађају све обуке и часове које нуди општински Центар за развој и образовање.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту