Расписани Јавни позиви за мионичке пољопривреднике

img 1725 1024x768.jpeg

Мионички пољопривредници моћи ће да остваре подстицаје од 60, 70, 90 па чак и 100 одсто за инвестиције у секторима млека, меса, усева и сектора органске производње. Општинско веће општине Мионица расписало је два Јавна позива за доделу подстицаја за инвестиције у физичку имовину газдинстава и инвестиције у органску производњу. Укупна средства која је локална самоуправа определила износе 8 милиона динара, од тога 7,5 милиона за подстицаје у физичку имовину, а 500 хиљада динара за подстицаје у органску производњу.

Верујем да ће ових 8 милиона динара помоћи нашим пољопривредницима да се развијају у правом смеру. Ми кроз разне пројекте настојимо да омогућимо најбоље услове за развој села. Асфалтирали смо путеве, а реализујемо и два велика пројекта из области водоснабдевања, Кључка врела и реконструкцију изворишта Орловац којим ћемо решити велике проблеме наших мештана у половини општине. Такође, у плану је наставак реконструкције путних праваца – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Рок за подношење захтева за остваривање подстицаја за ова два Јавна позива је до 30.10.2023. године. Захтеви се могу поднети на писарници Општинске управе Мионица или путем поште.

Детаљније информације о јавним позивима које је расписало Општинско веће општине Мионица доступне су на сајту https://www.mionica.rs/news/javni-pozivi-konkursi

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту