Наставља се рехабилитација тротоара у Мионици

mionica

У вароши Мионица биће реконструисано још 1,5 километара тротоара у централној улици Војводе Мишића, Топличком путу и Улици Славише Милојевића. Пројекат се финансира уз подршку Владе Републике Србије, а Кабинет за развој недовољно развијених општина определио је 7 милиона динара , док је локална самоуправа издвојила 5,6 милиона динара. Овај пројекат представља наставак започете рехабилитације тротоара у Мионици када је, такође, уз подршку Владе Републике Србије већ обновљено 4 километра тротоара.

  • Мионица добија нов и савремени изглед. Обећали смо да ћемо наставити реконструкцију тротоара и то управо и радимо. Циљ је да нам општина буде уређена, али и безбедна за пешаке. Уложили смо огромна средства у инфрастурктурне пројекте и побољшање квалитета живота свих грађана. Обновили смо школе, изградили спортску халу, објекте културе, асфалтирали саобраћајнице. Поред тога, успели смо да реконструишемо и парк у центру Мионице после пола века, а ускоро и настављамо радове како бисмо га комплетно обновили. Желимо уређену и модерну варош– рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Захваљујући средствима Министарства туризма и омладине након пола века реконструисан је парк у центру Мионице, а ускоро се очекује и наставак радова у другом делу.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту