Наставља се рехабилитација тротоара у Мионици

nastavljeni radovi na rehabilitaciji trotoara u mionici

У Мионици су настављени радови на рехабилитацији још 1,5 километара тротоара уз подршку Владе Републике Србије. Општина Мионица издвојила је 5,6 милиона динара, а Кабинет за развој недовољно развијених општина определио је 7 милиона динара. Овај пројекат представља наставак реконструкције тротоара када је прошле године обновљено 4 километра.

nastavljeni radovi na trotoarima u mionici

Важно је да наставимо да градимо Мионицу и да се на том путу развоја не зауставимо. Рехабилитацијом тротоара повећали смо безбедност свих учесника у саобраћају, а улице су сада лепше и сређеније. А обновићемо још 1,5 километара тротоара. Захваљујем се Влади Републике Србије која подржава Мионицу у спровођењу важних пројеката за унапређење живота свих грађана. Ми ћемо наставити још више да радимо и да се боримо – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Нови тротоари обезбедиће грађанима уређеније и безбедније улице, а ускоро се очекује и наставак радова на обнови парка у центру Мионице, Кући Колубарске битке, изградњи водоводног система Кључка врела.

- Очекује нас још много пројеката који ће побошљати квалитет живота. Ускоро крећемо и са реконструкцијом изворишта Орловац, а вредност пројекта је око 58 милиона динара- додао је Јанковић.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту