У Дечијој недељи, награђен ђак генерације Средње школе у Мионици

predsednik opstine na sastanku sa direktorom i dakom generacije

У  Дечијој недељи награђена је Тања Станојевић која је проглашена за ђака генерације и вуковца у Средњој школи „Мионица“ за школску 2022/2023. годину. Поводом тога, председник општине Мионица Бобан Јанковић одржао је састанaк са директором Средње школе Дејаном Ђурићем са којим је разговарао о додатним улагањима у средње образовање, а Тањи је уручио лаптоп као награду за досадашње постигнуте резулате.

Настављамо да подржавамо образовање и да нашој деци будемо подршка на путу стицања нових знања. Средњу школу смо потпуно реконструисали, скоро опремили амфитетарар, а ускоро ћемо и библиотеку. Иза нас су године улагања у образовање, уз помоћ државе успели смо да обновимо школе установе и уложили око 370 милиона динара. А најбољи показатељ ових улагања јесу успешни ђаци. Честитам Тањи на постигнутим резултатима и сигуран сам да ће бити још боља, а да је ово само њен добар почетак.  Поред тога, веома је важно да подржавамо наше младе и да им омогућимо што боље услове. У нашој општини ускоро почињу радови и на адаптацији Oмладинског клуба – рекао је Јанковић.

Тања је уписала  Економски факултет у Новом Саду као друга на ранг листи, а успешно се бави и каратеом.

predsednik opstine boban jankovic tanja stanojevic direktor dejan duric

Захваљујем се општини Мионица и председнику на награди и уважавању. Из средње школе понећу само лепе успомене. Важно  је знати да неко препознаје труд и залагање – рекла је Тања.

Уз подршку Министрства туризма и омладине, општина Мионица опремиће Клуб за младе, а заједничким средствима обезбеђено је 2,7 милиона динара.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту