Бесплатна припремна настава за све мионичке осмаке

besplatna pripremna nastava 

Сви мионички осмаци и ове године имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Наставу из српског језика и математике организује општински Центар за образовање и развој „Мионица“, а под покровитељством општине Мионица. Бесплатна припремна настава се организује по четврти пут заредом, а часови у трајању од 90 минута ће се одржавати у поподневним сатима у просторијама средње школе у Мионици.

-Настављамо и ове године са организовањем бесплатне припремне наставе. Важно нам је да помогнемо родитељима јер знамо да издвајају новац да би омогућили својој деци квалитетну припремну наставу како би уписали жељене средње школе. Сигуран сам да ће се наша деца добро припремити и да ће остварити своје циљеве- рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица и додао да ће се наставити са улагањима у образовање.

- Уз помоћ државе издвојили смо преко 370 милиона динара у реконструкцију школских објеката и стварању што бољих услова за развој и одрастање сваког детета у нашој општини. Очекује нас још важних пројеката из области образовања – наглашава Јанковић.

Из Центра за образовање и развој кажу да се овај програм показао као одличан и зато се организује већ четврти пут, као и да сваке године влада велика заинтересованост јер је припремна настава бесплатна и доступна свим мионичким основцима.

Пријаве за припремну наставу трају до 14. марта, а сви заинтересовани могу пријавити на број телефона 062/8804970.

У Центру за образовање и развој нуде се разне могућности и то бесплатно. Часови језика, плеса, фолклора, гиманастике, глуме и др.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту