Јанковић: Очекујем да радови на Орловцу и Кључким врелима буду готови до лета


orlovac

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је радове на изградњи новог водоводног система Кључка врела у селу Кључ и изворишту Орловац где се изводе радови на потпуној реконструкцији и замени азбестних цеви у Осеченици.

orlovac radovi

Јанковић је том приликом истакао да ова два пројекта имају велики значај за решавање питања водоснабдевања у 16 села у мионичкој општини.

obilazak radova kljucka vrela

- Очекујем да радови на Орловцу и Кључким врелима буду готови до лета. Ми смо грађаним обећали да ћемо решити проблем водоснабдевања и управо то и радимо. Мештани Осеченице, Брежђа, Толића, Паштрића, Радобића, Кључа, Рајковића, Робаја, Санковића, Ђурђевца, Шушеоке, Клашнића, Голупца, Мратишића, села и вароши Мионица имаће квалитетно и стабилно водоснабдевање. У ова два пројекта уложићемо око 190 милиона динара, а припремамо и нове пројекте којим ћемо решити питање водоснабдевања на читавој територији наше општине – каже Јанковић.

kljucka vrela

Радове на изворишту Орловац финансирају Европска унија и општина Мионица, а пројекта је вредан око 58 милиона динара, док радове на Кључким врелима вредне око 130 милиона динара финансира локална самоуправа.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту