ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

 grb opstine mionica

На основу члана 68. Статута општине Мионица (''Сл. гласник општине Мионица'', бр. 6/2019), Општинска управа општине Мионица, објављује

- Нацрт Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра  одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину на територији општине Мионица и исти упућује на јавну расправу.

  1. У циљу свеобухватног разматрања наведеног документа, позивамо све заинтересоване грађане да узму активно учешће у јавној расправи, која ће се одржати у Миници, дана 27.11.2023. године, са почетком у 11. часова, у сали Скупштине општине Мионица.

 

     2.   Нацрт Одлуке наведене у овом Јавном позиву објављен је на званичном сајту општине Мионица www.mionica.rs. Све примедбе, предлоге и сугестије грађани могу доставити путем e-mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , /Users/kcarapic/Downloads/Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или на јавној расправи.