fbpx

 

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 13.04.2021.

 

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”


Служба водовода

Због квара на главном воду у селу Осеченица без воде су корисници у Осеченици, Брежђу,Толићу, Кључу, Паштрићу и делу Попадића. Екипе су на терену и раде на отклањању квара.У току је поправка квара у Попадићу и Робајама.

Комунална служба ради на одношењу смећа Бањи Врујци а друга смена у Вароши Мионица.Редовно се врши и дезинфекција Зелене пијаце која ради од 06 – 16 часова. Једном седмично се обавља прање, а по потреби и чешће. У току је сакупљање картона и уклањање дивљих депонија.У току је пресипање пута у селу Вртиглав.

ЕПС
ДИСТРИБУЦИЈА

Због реконструкције далековода без напона ће бити потрошачи који се снабдевају са трафостанице Радобић 1 : Радобић, Табановић, Вировац и део села Мионице до 16 часова.Без напона ће остати и потрошачи у Кључ, Санковић, Толић и део Мионице (Перићи, Ћосићи и Јанковићи) због ревизије трафостанице.Најављена је реконструкција далековода са трафостанице Радобић 1 и 20. априла, 22. априла и 24. априла. Од 8 до 16 часова.Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС-а https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

Током претходног дана Кол Центар је евидентирао 11 захтева од тога:
ЈКП Водовод Мионица: 6 захтева;
Јавна расвета: 3 захтева;
Кол Центар: 1 захтев,
Комунална инспекција: 1 захтев

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту

  

Свиђа вам се оно што видите?

Пратите нас на друштвеним мрежама...