СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 30.06.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

 Санирају се кварови у Буковцу и Жабарима.    Екипе су на терену. Очекује се да ће корисници добити воду у што краћем временском року.  

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у улици Марића сокак, Расадник, Ковачевићи, Санковић, Дивчиварски пут, Брежђанска, Војводе Мишића.

Путеви

Од 14.06.2021.г на снази је потпуна обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији државног пута II А реда број 175, Брежђе-Дивчибаре, на деоници Крчмар-Дивчибаре.

Алтернативни путни правци из Мионице (обилазак) су:

  1. Мионица-Дивци-Ваљево-Каона-Дивчибаре
  2. Мионица-Рајковић-Ваљево-Каона-Дивчибаре

У периоду од 07-17 часова изводе се радови на редовном одржавању на делу државног пута II А реда број 150, деоница Мионица – Дивци, у зони моста преко реке Колубаре.  Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима. Планирани рок завршетка радова је 30 календарских  дана.

ЕПС

Због раскреса линије, без напона су Клашнић, Ђурђевац, Табановић, Радобић, село Мионица ( Перићи), Вировац у периоду од 09 до 16 часова. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту