СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 02.08.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је санирање квара у Брежђу, Осеченици, Ракарима, Кључу, Попадићу,  Берковцу и Робајама (Марковићи). Очекује се да ће корисници добити воду у што краћем временском року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Осеченице и Голупца.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Тике Марића, Брежђанској, Дивчибарском путу, Ковачевићима и Бањи Врујци.

У периоду од 07-17 часова изводе се радови на редовном одржавању на делу државног пута II А реда број 150, деоница Мионица – Дивци, у зони моста преко реке Колубаре.  Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила и регулисан је семафорима. Планирани рок завршетка радова је 30 календарских  дана.

ЕПС

Нема планских радова. Сутра (03.08) очекује се искључење у Маљевићу, Попадићу, Вртиглаву, Команицама, Дучићу и Мионици (Драгојевића страни) у периоду од 08-15ч.  Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту