fbpx

 

НОВЕ ОБАВЕЗЕ УГОСТИТЕЉА ПО ПИТАЊУ РАДНОГ ВРЕМЕНА И ИЗВОЂЕЊА МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА

Скупштина општине Мионица је усвојила Одлуку о радном времену угоститељских објеката на територији општине Мионица.
Овом Одлуком утврђено је радно време објеката угоститељских објеката за исхрану и пиће (ресторани, кафане, барови, објекти брзе хране, покретни објекти и други објекти) свакога дана од 06,00 до 24,00 часа, а викендом (петак и субота), дан уочи и у дане нерадних државних и верских празника од 06,00 до 02,00 часа.
Угоститељски објекти који пружају услуге смештаја могу да раде свакога дана од 00,00 до 24,00 часа.
Сви угоститељи су дужни да усагласе радно време угоститељског објекта са одредбама ове Одлуке, и да распоред радног времена, као и податке о сезонском пословању објекта доставе Општинској управи општине Мионица – Одељење за инспекцијске послове на сагласност.
У угоститељским објектима за исхрану и пиће музички програм се може изводити најдуже до 24,00 часа сваког дана, а у дане викенда (петком и суботом), дан уочи и у дане нерадних државних и верских празника до 2,00 часа. За извођење музичког програма неопходно је да буду испуњени услови предвиђене прописима којима се уређује заштита од буке и прописима којима се уређује заштита животне средине, као и прибављање одобрење Општинске управе Мионица – Одељење за инспекцијске послове за извођење музичког програма.
Инспекцијски надзор над применом одредаба ове Одлуке врши општински туристички инспектор и комунални инспектор Одељење за инспекцијске послове Општинске управе општине Мионица. За непоштовање одредаба ове Одлуке предвиђене су новчане казне које се крећу у распону од 10.000 до 120.000 динара.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту